Congressen

Congressen

Het programma voor 2017 is momenteel in ontwikkeling. Zodra het bekend is krijgen de begunstigers daarvan bericht.
Bent u geen lid, maar wilt u wel bericht ontvangen? Laat het ons weten via het Contactformulier.

 

Afgelopen events in 2016:

Warmtepomp-Event 7 juni

Als eerste staat er het Warmtepomp-Event 2016 op de planning. Dit zal plaatsvinden op 7 juni in Veenendaal. Dit warmtepompcongres wordt georganiseerd in samenwerking met de uitgever van Vakblad Warmtepompen.

Tijdens het Nederlands Warmtepomp Congres kunnen adviseurs, installateurs 
alsmede woningcorporaties, projectontwikkelaars, opdrachtgevers en andere partijen uit de bouwkolom zich bij laten praten over de nieuwste ontwikkelingen rond de toepassing van warmtepompen.

Bekijk het programma

Workshops Warmtepompen op Energiebeurs 2016

Op de Energiebeurs 2016 (4-5-6 oktober in Den Bosch), organiseert het NPW, in samenwerking met de DHPA (Dutch Heatpump Association), het Warmtepompuurtje.
De lezingen zullen in de vorm van kennis-sessies warmtepompen voor de NPW leden en achterban worden georganiseerd. Daarbij is er aandacht voor de laatste stand van de techniek, maar waarbij ook de actuele ontwikkelingen en marktpositie van warmtepompen aan de orde zullen komen.

Bekijk de presentaties

 


Het Nederlands Platform Warmtepompen organiseert jaarlijks één of meerdere congressen.
Alle begunstigers mogen de congressen gratis bijwonen.
U kunt een collega meenemen tegen het gereduceerde tarief (zie inschrijfformulier). Een introducé betaalt het volledige bedrag.
U kunt zich via het Inschrijfformulier opgeven.

Bent u (nog) geen begunstiger, maar wilt u wel graag naar een congres komen?
Uiteraard kan dat. Dan betaalt u de daarvoor geldende congreskosten die in het congresprogramma zullen worden aangekondigd.
Wanneer u de congressen wilt bijwonen zonder verdere kosten, dan kunt u zich aanmelden als begunstiger. Klikt u daarvoor hier.

Let op: Ook als u reeds begunstiger bent van het NPW, dient u zich wel aan te melden voor deelname aan een congres. Dat kan via het inschrijfformulier. Bent u nog geen begunstiger en wilt u dat wel worden? Dan kunt u dat ook via hetzelfde formulier aangeven.

NPW Nieuws
27.09.2017
Qua omzetwaarde gaat de warmtepomp komend jaar de cv-ketel voorbij. In 2018 zal er naar schatting voor ca. € 250 miljoen aan (hybride) warmtepompen geïnstalleerd worden, tegenover ca. € 220 miljoen aan HR-ketels. Hiermee is de warmtepomp in omzetwaarde conventionele apparatuur definitief voorbij. Dat blijkt uit onderzoek van Warmtepompstrategie, een initiatief van duurzaam adviesbureau Business Development Holland (BDH).
21.09.2017
Tijdens Vakbeurs Energie in Den Bosch organiseert het vakblad Warmtepompen op woensdag 11 en donderdag 12 oktober de Warmtepompen Innovatieroute. Door met ons mee te wandelen wordt u in korte tijd geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen. Deelname is gratis.
11.09.2017
Per 1 januari 2018 zal Frank Agterberg voorzitter worden van de DHPA. Hij volgt Peter Wagener op die sinds 2009 voorzitter is en die van de branchevereniging hét aanspreekpunt voor warmtepompen heeft gemaakt binnen het nationale duurzame energiedebat en voor marktontwikkeling voor verduurzaming van de gebouwde omgeving.